Czolowi eksporterzy wsród najwiekszych producentów przemyslu przetwórczego w 1990 r. - Deniszczuk, M.
Zoznam poľských vývozcov. Zásady jeho zostavenia. Koncentrácia vývozu. Podiel vývozu na predanej výrobe. Prví dvadsiati výrobcovia v r. 1990. Dvadsať podnikov spracovateľského priemyslu s najväčším vývozom v r. 1990. Zoznam čelných poľských vývozcov spomedzi 500 najväčších spracovateľských podnikov s ďalšími údajmi.