Import market penetration in services. - Langhammer, R.J
Dôsledky programu ES-1992 na úplnú liberalizáciu obchodu v službách medzi členskými štátmi. Údaje o prvej vlne prenikania dovozu vybraných služieb do ES, podľa odvetví a krajín, členov i nečlenov ES. Analýza vzťahu krajín vo vnútri Spoločenstva a mimo neho, ktoré dovážajú služby do ES. Problémy interpretácie zistených trendov. Zvýhodnenie členských krajín pri dovoze služieb vyústi do jeho zvýšenia oproti dovozom nečlenov.