Je Československo dostatečně přitažlivé pro zahraniční kapitál? - Durdisová, Jaroslava
Súčasný stav a podmienky pre prílev zahraničného kapitálu do ČSFR. Formy zahraničných investícií: priame zahraničné investície a nákup účastín čs. účastinných spoločností. Podmienky priťahujúce zahraničný kapitál. Príťažlivosť ČSFR pre zahraničných investorov. Údaje o počte zahraničných účastníkov. Prekážky brániace vstupu zahraničného kapitálu.