Zatím největší výrobní investice z Francie. Přináší ji do Československa Čech Jan Hrubant. - Hrubant, J.
Najväčšiu francúzsku výrobnú investíciu v ČSFR predstavuje projekt nového výrobného závodu spoločnosti Europlast vo Frýdlante, ktorý si vyžiada 1,5 miliardy Kčs. Rozhovor s prezidentom účastinnej spoločnosti Europlast o vzniku spoločného podniku, o harmonograme realizácie projektu, výrobnom programe, vývoze, počte zamestnancov a o sociálnom programe.