European monetary union. Alice in Wonderland or Malice in Blunderland? - Gretschmann, Klaus
Analýza historického obdobia úsilia o dosiahnutie Európskej menovej únie (EMU), Európskeho menového systému (EMS) a Európskej menovej jednotky ECU v priebehu 80. rokov a možnosti riešenia týchto otázok v 90. rokoch. Európska ústredná banka. Rozpočtová politika ES.