<La> importación de la integración en el desarrollo de América Latina. - Barbosa, R.A
Brazílsky názor na nové reformy zapojenia Latinskej Ameriky do globálnej ekonómie v rámci ALIDE. Ide o širšiu reštrukturalizáciu, ktorá by zmenila panorámu politickú, ekonomickú, finančnú a zapojenia sa do svetového obchodu.