Voprosy ekonomičeskogo i valjutnogo objedinenija Jevropy. - Zolotas, K.
Cieľ Európskeho spoločenstva - vytvorenie ekonomického, menového a politického zväzku. Tri etapy budovania menovej únie. Úlohy Európskej centrálnej banky v oblasti jednotnej ekonomickej, menovej a finančnej politiky členských krajín.