Dôsledky prispôsobovania "zelenej drachmy" k bežnému výmennému kurzu. - Baltas, N.C
Prehľad štúdií o rozvoji Peňažných kompenzačných fondov a sprievodných zmenách v definovaní jednotky zúčtovania a o meraní nákladov Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Skúmanie dôsledkov prispôsobovania "zelenej drachmy" k výmenným kurzom na výrobu, spotrebu a peňažné toky do FEOGA a z neho pomocou metodológie čiastkovej analýzy.