Ekonomičeskije vzaimootnošenija suverennych respublik. - Bobrovnikov, V.
Rôzne chápanie ekonomickej suverenity republík a úroveň integrácie v ich vzájomných vzťahoch. Problém valuty a financií v rozdelených republikách ZSSR. Uplatnenie teritoriálneho princípu pri spravovaní podnikov. Predmet medzirepublikových zmlúv. Oddelenie štátneho riadenia rozvoja ekonomiky a riadenia bezprostrednej hospodárskej činnosti.