Mechanizm mežregional'nych chozjajstvennych vzaimodejstvij. - Zavel'skij, M.
Ekonomický priestor a jeho jednota na území bývalého ZSSR. Mechanizmus vzájomného pôsobenia medzi regiónmi. Zodpovednosť riadiaceho aparátu za svoju činnosť. Zdroje zabezpečenia mechanizmu spolupráce a ich využitie. Valutové vzťahy republík. Mechanizmus sociálnej ochrany. Perspektívy realizácie nového mechanizmu.