Mestnoje upravlenije i stimulirovanije regional'noj vnešneekonomičeskoj dejatel'nosti: iz opyta SŠA. - Mal'cev, A.
Regionálne programy rozvoja exportu s dôrazom na pomoc malým spoločnostiam. Činnosť miestnej správy pre reklamno-informačné zabezpečenie zahraničnoekonomických vzťahov. Akciové spoločnosti organizácie zahraničného predaja - nový prvok regionálnej politiky stimulovania zahraničnoekonomickej činnosti.