Novyj sojuznyj dogovor i ekonomičeskije svjazi suverennych respublik. - Zenčenko, N.
Ekonomická kríza v bývalom ZSSR a očakávania späté so zväzovou zmluvou. Problémy harmonizácie vzájomných vzťahov medzi zväzom a republikami. Celkový objem vzájomnej tovarovej výmeny. Úloha Ruska. Rozvoj zahranično-ekonomických vzťahov v suverénnych republikách.