<The> changing international order and Northeast Asia in the 21st century. - Young Koo, Cha
Náčrt nového ekonomického a politického usporiadania vo svete 21. storočia. Medzinárodné ekonomické usporiadanie v období po rozpade centrálne plánovaných ekonomík. Úloha Kórejského polostrova a Severovýchodnej Ázie v novom ekonomickom usporiadaní sveta. Ekonomické aspekty a perspektívy zjednotenia Kórey.