<The> Club of Rome Up to Date. - Ray, G.F
Globálne problémy ľudstva. Hospodárenie s neobnoviteľnými energetickými a surovinovými zdrojmi a obnoviteľnými zdrojmi prírodného a environmentálneho pôvodu. Zameranie výskumu v budúcnosti na nové stratégie hospodárenia s obnoviteľnými zdrojmi.