Ne upustit' šans. - Orlov, A.
Úlohy pri odvrátení ekonomického rozpadu ZSSR a jeho ekonomiky. Možnosti spolupráce samostatných republikových subjektov. Rozpočtová politika a možnosti vyhnutia sa hyperinflácii. Problém vojenského rozpočtu. Reforma bankových sietí. Absencia právneho režimu vo vzájomných ekonomických stykoch.