Ot smešannoj ekonomiki k ekonomike soglasovanij - strany Skandinavii. - Nielsen, K.
Sociálno-ekonomický rozvoj v škandinávskych krajinách od trhovej ekonomiky k zmiešanej a k ekonomike dohôd. Analýza ekonomických problémov v rámci koncepcie ekonomiky dohôd. Rokovania (nástroj pre rozhodovanie) pri rozmiesťovaní a rozdeľovaní zdrojov v Škandinávii. Štruktúra modelu ekonomiky dohôd, jeho procesy a mechanizmy.