Regulirovanije predprinimatel'skoj dejatel'nosti v ES. - Jačeistova, N.
V r. 1993 vstúpia krajiny ES do novej etapy integrácie. V rámci jednotného vnútorného trhu bude slobodný pohyb tovarov, služieb, kapitálu i pracovnej sily. Jedným z hlavných smerov integračnej činnosti bude jednotná politika v oblasti podnikania. Charakteristika cieľov a nástrojov regulovania tejto činnosti, politiky v oblasti konkurencie, podpory malého a stredného podnikania na základe jednotných pravidiel.