<The> integration dilemma. Enlarging and/or deepening the community. - La Serre, F.de
Vývoj vo východnej Európe ako nátlak na ES na zvažovanie ich zapojenia do Európskej únie. Dôsledky zjednotenia Nemecka - dva antagonistické názory na túto skutočnosť. Problematika rozšírenia a (alebo) prehĺbenia ES v ohnisku diskusie - rozličné názory na ciele Európskej únie.