Beniljuks: regulirovanije predprinimatel'skoj dejatel'nosti inostrannych kompanij. - Bulatov, A.
Zmluvy medzi krajinami Beneluxu a ZSSR o vzájomnej ochrane investícií a o dvojitom zdanení. Legislatíva a zmluvné základy zahraničných spoločností v Belgicku, Holandsku a Luxembursku. Postup pri zakladaní spoločností, ich organizačné formy.