Cílem je získat 10 procent trhu. Aktivita rakouského koncernu ÖMV-Gruppe a společnosti ÖMV-ČSFR na čs. trhu pohonných hmot. - Baroch, L.
Prezentácia rakúskeho koncernu ÖMV v rozhovore s finančným riaditeľom firmy ÖMV-ČSFR, s.r.o. Aktivita ÖMV na Slovensku a neskôr i v Čechách. Investičné zámery ÖMV v ČSFR, obchodná i rozvojová politika. Ponuka tovaru pre motoristov. Predaj benzínov čs. výrobcov.