Techničeskaja pomošč - čto eto značit dlja Rossii. - Šenin, S.
Podobnosť podmienok v ruskom poľnohospodárstve s podmienkami, ktoré jestvovali v 50-tych - 60-tych rokoch v rozvojových krajinách. Zdôvodnenie užitočnosti využívania v rámci Ruska princípov "technickej pomoci" (i samotnej pomoci), ktoré uplatňovali USA vo vzťahu k rozvojovým krajinám a osobitne vo vzťahu k Indii.