Na okraj novely občanského zákoníku.
Nová koncepcia súkromného práva vyjadrená v novele občianskeho zákonníka a v obchodnom zákonníku viedla ku zrušeniu hospodárskeho zákonníka a zákonníka medzinárodného obchodu. Uvedenie základných zmien, ktoré z pohľadu podnikateľa priniesla novela občianskeho zákonníka.