Právo a rozvoj podnikání. Liberalizace uzavíraní smluv. - Pohl, Tomáš
Základné princípy uzatvárania zmlúv obsahuje občiansky zákonník, obchodný zákonník upravuje len niektoré špecifiká v oblasti obchodných vzťahov. Systém obchodného práva sa dotýka najmä formy uzatvárania zmlúv. Charakteristika návrhu zmluvy, ktorý je základom pre uzavretie zmluvy. Úprava prijatia návrhu zákonom. Paragrafy obchodného zákonníka obsahujúce špecifické zvláštnosti pre uzatváranie obchodných zmlúv.