Ke konstituování obchodního práva. - Marek, K.
5. novembra 1991 bol FZ ČSFR prijatý Obchodný Zákonník, ktorý zásadne upravuje problematiku obchodu a podnikania, upravuje vzťahy medzi podnikmi - podnikateľmi. Základná charakteristika jeho hlavných častí.