Obchodní zákoník. Úplné znění s komentářem. - Faldyna, F.
Dokončenie dielu VIII - Niektoré ustanovenia o zániku nasplneného záväzku. Diel IX - Započítavanie pohľadávok. Diel X - Porušenie zmluvných povinnosti. Hlava II - Zvláštne ustanovenia o niektorých obchodných záväzkových vzťahoch. Diely I-XII - Kúpna zmluva. Ujednania v súvislosti s kúpnou zmluvou. Zmluva o predaji podniku. Zmluva o kúpe prenajatej veci. Zmluva o úvere. Licenčná zmluva k predmetom priemyselného vlastníctva. Zmluva o uložení veci. Zmluva o skladovaní. Zmluva o diele. Zmluva mandátna. Zmluva komisionárska. Zmluva o kontrolnej činnosti. Zmluva zasielateľská.