Obchodní závazkové vztahy. Pokus o jednoduché vyjádření složitých jevů. - Marek, K.
Zložitosť ustanovení Obchodného zákonníka určujúcich, čím sa majú podnikatelia v záväzkových vzťahoch riadiť. Pokus podať prehľad zásadných čiastkových ustanovení upravujúcich obchodno záväzkové vzťahy s ich grafickým znázornením (abstrahujúc od subjektu týchto vzťahov).