Typy obchodních smluv.
Stručná charakteristika kúpnej zmluvy, zmluvy o úvere, licenčnej zmluvy, zmluvy o uložení vecí a zmluvy o skladovaní, zmluvy o dielo, zmluvy so zástupcami, zmluvy o doprave, zmluvy o bankových obchodoch a zmluvy o tichom spoločenstve.