Unsichere Rente: Wie reagieren Arbeitsangebot und Ersparnis? - Prinz, A.
Analýza reakcií domácností na zvýšenie rizikovosti v platbách sociálneho poistenia. Pritom sa vylúčilo požičiavanie z titulu požiadaviek sociálneho poistenia. Hlavný výsledok: ponuka práce a úspory rastú. Takto možno jednoducho stimulovať ponuku práce a úspory.