Ekonomie je jenom jedna. Rozhovor s děkanem národohospodářské fakulty VŠE. - Žák, Milan
Odpovede na otázky: aký je nový profil národohospodárskej fakulty VŠE, aké špecializácie možno študovať v rámci inžinierskeho štúdia, ako funguje akreditácia vyučovaných predmetov, čo je podstatou kreditného systému štúdia, ako sa bude odlišovať uplatnenie absolventov jednotlivých stupňov štúdia, či je možná kombinácia štúdia na fakulte so štúdiom zahraničným a aké sú podmienky prijatia na fakultu.