O funkcionirovanii techničeskich vuzov v uslovijach rynočnoj ekonomiki. - Mel'ničnov, V.
Do riadenia vysokých škôl sa musia zaviesť prvky chozrasčotu, určiť úžitkovú hodnotu i hodnotu špeciálnej "produkcie" vysokej školy. Návrh metodického postupu pri oceňovaní nákladov vysokej školy a pri určovaní ceny učebno-pedagogickej "produkcie". Formulácia princípov rozpracovania normatívov rozpočtového financovania a určovania zmluvných cien "špecialistov".