EC environmental policy. Coping with interdependency. - Wright, D.
Vzájomná závislosť na vývoji kvality životného prostredia v krajinách ES - dôležitosť medzivládnych rokovaní o ochrane životného prostredia. Problematika vývoja politiky životného prostredia v ES v 90. rokoch a analýza jej nových nástrojov. Závažné problémy strategických eko-priemyselných možností. Vnútorný trh, medzinárodný obchod a životné prostredie.