Environmental auditing - metoda minimalizace odpadů. - Rimmel, V.
Uplatnenie metódy "previerky životného prostredia" v niektorých krajinách Európy. Poznatky z konferencie v Dánsku. Minimalizácia odpadov - príležitosť pre budúcnosť. Previerky životného prostredia v priemysle. Program "EKOAUDIT SCHEME" pre priemysel a jeho ciele. Prvky systému udržateľného rozvoja.