sample reuse method for accurate parametric empirical Bayes confidence intervals. - Carlin, B.P
Popis metódy opakovaného použitia vzoriek a jej porovnanie s doposiaľ používanými metódami. Potvrdenie presnosti výsledkov teoretickými analýzami a simuláciami.