Asymptotic properties of some estimators for the infection rate in the general stochastic epidemic model. - Rida, W.N
Prehľad dvoch odhadov rýchlosti infekcie a odvodenie ich asymptotickej distribúcie. Asymptotická normálnosť týchto odhadov je dodržaná iba pri väčších epidémiách. Menšie epidémie neposkytujú dosť informácií na odhad rýchlosti šírenia infekcie týmito metódami.