Existence of maximum likelihood estimates for intervalcensored data from some three-parameter models with a shifted origin. - Nakamura, T.
Stanovenie praktického kritéria existencie odhadu maximálnej pravdepodobnosti pre tri druhy priestoru parametrov. Odvodenie kritéria a analýza jeho efektívnosti.