Fisherian inference in likelihood and frequential frames of Reference. - Dawid, A.P
Prehľad Fisherovej koncepcie štatistickej inferencie pri príležitosti 100. výročia Sira Ronalda Fishera. Zvláštna pozornosť otázke výberu správneho referenčného rámca pri definícii inferenčného modelu.