Jackknifing linear estimating equations: Asymptotic theory and applications in stochastic processes. - Lele, S.
Konštrukcia slabo konzistentného odhadu aproximácií maximálnej pseudopravdepodobnosti metódou sklápania (jackknifing). Túto metódu možno rovnako použiť na nezávislé náhodné premenné a na časovo, alebo priestorovo závislé stochastické procesy.