Kernel regression estimation with time series errors. - Hart, J.D
Otázka objektívnosti výberu šírky pásma pre odhad jadra. Návrh alternatívnych metód odhadu kovariančnej funkcie. V simulačnej štúdii vedie použitie takto získaných kovariancií k efektívnejšiemu získaniu hladkých pozitívne korelovaných dát.