Local minima in cross-validation function. - Hall, P.
Vysvetlenie a kvantifikácia empirického pozorovania, že funkcie krížového vyhodnotenia majú časté lokálne minimá. Používa sa modelovanie funkcie krížového vyhodnotenia ako gausovského stochastického procesu.