knowledge representation language for university requirements. - Golumbic, M.C
Analýza problému návrhu všeobecného modelu požiadaviek pre univerzity. Návrh reprezentačného jazyka tohto modelu na báze podmnožiny Prologu. Charakteristika znalostného expertného systému.