<An> active modeling system for econometric analysis. - Dolk, D.R
Návrh modelovacieho systému ako aktívneho systému pre podporu rozhodovania (ADSS - Active Decision Support System). Prezentácia dotazovacieho jazyka systému PERM (Progressive Econometric Modeling - progresívne ekonometrické modelovanie). Návrh spôsobu vytvorenia procesora inferencií.