<Die> Stabilität der Liquiditätsfalle und des klassischen Bereichs im IS-LM-System. - Grössl-Gschwendtner, I.
Úvahy vyplývajúce z konštatovania, že aj klasická oblasť aj pasca likvidity, čo sú ťažiskové faktory efektívnosti fiškálnej a monetárnej politiky, sú zároveň faktorom nerovnováhy, čo sa v bežných učebniciach keynesovských IS-LM modelov obvykle neberie do úvahy.