On lags and chaos in economic dynamic models. - Invernizzi, S.
Analýzy úlohy chaosu v dynamických ekonomických modeloch. Poukaz na nevýhody implicitného zaobchádzania s oneskorením v niektorých aplikáciach diskrétnych dynamických systémov v ekonomike. Analýza systému so spätnou väzbou s jednoduchým cyklom.