On the use of capacities in modeling uncertainty aversion and risk aversion. - Chateauneuf, A.
Poukaz na to, že axiómu komonotónnosti v modeloch Schmeidlera a Yaariho možno významne oslabiť bez toho, aby stratila intuitívny význam. Úvahy prebiehajú v jednoduchšom, ale pravdepodobne intuitívnejšom rámci, než bol rámec, ktorý použili Schmeidler a Yaari.