PDM: A knowledge-based tool for model construction. - Krishnan, R.
Opis PDM, čo je nástroj na konštruovanie modelov výroby, distribúcie na báze lineárneho programovania, pracujúci na základe vedomostí, navrhnutý pre používateľov, ktorí nie sú expertmi. PDM interaktívne pomáha používateľovi definovať kvalitatívny model plánovacej úlohy.