Räumlicher Wettbewerb bei konsistenten konjekturalen Reaktionen. <Eine> Revision der räumlichen Preistheorie. - Schöler, K.
Nahradenie tradičných modelov priestorovej konkurencie konzistentným prístupom, charakterizovaným použitím endogénnych konjunkturálnych variácií, ktoré korešpondujú so štruktúrami modelu, vedie k odlišným výsledkom. Príčiny odlišnosti.