Výber úlohy z frontu pred pracoviskom v prípade diskrétnej výroby. - Augustin, P.
Prehľad najvýznamnejších pravidiel, používaných pri riešení výberu úlohy z frontu pred pracoviskom. Analýza skupiny pravidiel, ktoré sú dynamickou variantou pravidla SLACK/OPN. Postup pri výbere úlohy.