Diskutujme o zemědělství... ale objektivně a seriózně. - Hubáček, J.
Zástanci radikálnych odporúčaní a nedomyslených riskantných riešení nechápu a nerešpektujú odvetvové zvláštnosti a špecifiká reprodukčného procesu v poľnohospodárstve. Názory zahraničných expertov o nutnosti postupného prechodu k veľkovýrobným formám s tesným spojením s priemyslom a obchodom ako perspektíva poľnohospodárstva. Lepšie ukazovatele pri medzinárodnom porovnaní. Trhovo fungujúca, konvertibilná ekonomika ako predpoklad úspešného vývoja.