Restaurant cuisine, fast food and ethnic edibles: an empirical note on household meal production. - Ekelund, R.B
Skúma sa Beckerov model časov strávených prípravou jedál v domácnosti v porovnaní s produkciou a spotrebou jedál v reštauračných zariadeniach. Testovanie modelu ukazuje, že pomer spotreby jedál z reštaurácie k celkovej spotrebe jedál a pomer "rýchlych" jedál k jedlám v reštaurácii sú v pozitívnom vzťahu k oportunitným nákladom domácnosti. Ďalšie vzťahy pokiaľ ide o etnické, časovo náročné jedlá.