Hodnotová analýza a tržní hospodářství. - Bartes, František
Miesto a čas vzniku hodnotovej analýzy. Uplatnenie systémového prístupu. Začiatky uplatňovania metódy v Československu. Základná metodika hodnotovej analýzy a jej špecifické prístupy závisiace od mentality a predpisov krajiny kde je uplatňovaná. Súčasný vývoj tejto metódy v Európe. Aplikácia hodnotovej analýzy.